Sunday, July 31, 2011


May the Ramadhan bring peace & prosperity, 
good health & wealth also brigten your life forever..
Salam Ramadhan Al-Mubarak.

Thursday, July 21, 2011

Indah vs kusam

hidup jadi indah
bila bersama mereka-mereka yg indah

hidup jadi kusam
bila bersama mereka-mereka yg kusam

jangan bagi ia kosong

isi sendiri untuk puaskan hati sendiri

Tuesday, July 19, 2011

What if?

what if..1 day u will losing me?
what if..there is NOTHING between us?
what if..i'm leaving you 1 day?


whatever will be..will be!

Sunday, July 10, 2011

Hidup apa ni?!

Anyone? Please answer me?
.............................................
..................................
..........................
..................
.........
...

huzzzz..
huuzzzzz..
asap kepul-kepul..

haih!
aku bukan nak cuba jadi tuhan..
bukan malaikat..
bukan nabi..
bukan bapak syaitan..
bukan bapak iblis..
tak langsung lucifer!

aku cuma mahu jadi orang..
diri aku sendiri!

we pretty love each other but you crash my heart
how do you value it??

huzzzz..
huuzzzzz..
asap kepul-kepul..

ego beserta kerenah..
sultan beserta kuasa..
punai beserta vegina..

maki!maki!maki!maki!maki!maki!maki!

kemudian terasa loser

pundek!

sesiapa tolong jawab..
hidup apa ni?!

Thursday, July 7, 2011

Merajuk

Pabila hitam tetap hitam. Tak mungkin boleh di putihkan. Lelah!


merajuk dengan dunia

Tuesday, July 5, 2011

I just miss it!



Ini blog member aku time belajar Graphic Design kat KLMU dulu. Godek-godek blog dia terjumpa pula ada muka aku dalam ni. Dah lama kot. Sampai tak ingat. Rasa macam bangga sikit. Hahahaha.. Thanks to Botak! Eh? Ingat tak time kita lepak umah Momoe, konon-konon buat 3D sampai pagi, lepas tu siap bersahur, last-last kat kolej aku bagi kau air kotak. Ngahahaha.. Tapi iman kau kuat. Kau still puasa. Aku, LelaAien, dengan Momoe je tak puasa..ngeeee.. I just missed that time.. Ok, bye!

Sunday, July 3, 2011

1 untuk kau

BUKAN AKU NAK KELUAR KAN AIR MATA KAU
KADANG-KADANG MULUT KATA LAIN HATI KATA LAIN
AKU SAYANG KAU