Wednesday, October 31, 2012

Pertama.

Dah dekat hujung tahun kan? dah boleh buat azam kan? okay, kali ni aku nak bagitau azam aku sikit sikit. untuk azam aku yang pertama, aku KENA mula berhenti merokok! not just rokok, daun herba tu juga. bf aku dah mula bagi bagi hint kat aku suruh berhenti. and dia sendiri cakap, start tahun depan dia nak stop ambil dam. best of luck to you sayang. we both try our best okay :)

No comments: