Monday, April 29, 2013

Jangan nak buat pasai.

"Nanti kalau boleh saya nak anak kembar! mak awak kan ada kembar. mana tau genetik dia turun kat awak."

dia, diam. senyum.

"nanti kalau boleh saya nak tiga orang anak. dua lelaki sorang perempuan. yang perempuan biar last. senang abang abang dia nak tengok and jagakan dia nanti."

dia, diam. senyum.

"nanti biar saya yang ajar anak anak saya dressup. kecil kecil saya nak sarung t shirt beatles, kasut converse, cool kan?"

dia, diam senyum.

"lepas tu nanti kalau anak saya nak pergi gig or concert saya nak join lah. tak pun biar saya yang ajak depa p nanti!"

dia : jangan nak buat pasai. yang ni tak boleh! ajaq anak elok elok. ajaq main bmx xpa!

okay. 

No comments: