Friday, September 14, 2012

Foible

Satu kelemahan yang aku dapat kesan pada diri aku ni ialah aku susah nak kata TAK NAK bila someone yang dekat dengan aku minta pertolongan. tak kesahlah pertolongan berbentuk apa pun. tapi masalahnya sekarang aku sendiri memang dalam keadaan terdesak. tapi aku try juga to solve that problem. haishh! tapi bila masalah aku sendiri? aku biarkan sampai jadi sarang labah labah. sampai bila?


anyway sayang, pergi siam bikin triton awak tu tak apa. jangan cari ladyboy dah la ye. senyum manis sikit.

No comments: